top of page
Fersan
Fersan

Sektör:

Sirke Sos

Çalışan Sayısı:

176

Kuruluş:

1978

ürünler üretmek, teknolojiyi sürekli yenilemek ve sürdürülebilirlik ilkelerini benimsemek firmanın temel amaçlarındandır.
İlklerin öncüsü olarak inovatif bakış açısıyla sektöre yön vermeye devam ediyor. Birçok ürün ile birlikte Jalapeño Biber Turşusunu da Türkiye’de ilk kez üretip pazara ilk sunan marka olmaktadır. 40 yılı aşkın süredir Kemalpaşa’da bulunan tek fabrika sirke ve sirke grupları ve turşu üretim hatları bulunmaktadır. Üretimin %40’ını ihracata, %60’ını da iç piyasaya veriyor. İç piyasa gücü ile ihracat ağlarını genişletmeye devam etmektedir.

HAKKINDA

Fersan olarak 1978 yılında İzmir Kemalpaşa’da ilk sirkemizi büyük bir heyecanla üretti. O günlerden bugüne 40 yılı aşkın süredir “Önce İnsan” sloganı ile sirke sektöründe lider konuma geldi ve liderliği sürdürmek için üretime son sürat devam ediyor. Ürünleri kimyasal olmadan ürettiği için rekabet ettiği markalardan daha gelişmiş bir konumda bulunmaktadır.
Türkiye genelinde üretici firmalar arasında ISO 500 ‘e girmek, ihracat payı %50’nin üzerinde koruyarak ülke ekonomisine katkı sağlamak ve Fersan’ı gelecek nesillere taşımak. Önce İnsan”” anlayışı ile gıda sektöründe kendi kategorisinde lider, müşteri odaklı, inovatif ve öncü bir firma olarak kaliteli...

HAKKINDA

Fersan olarak 1978 yılında İzmir Kemalpaşa’da ilk sirkemizi büyük bir heyecanla üretti. O günlerden bugüne 40 yılı aşkın süredir “Önce İnsan” sloganı ile sirke sektöründe lider konuma geldi ve liderliği sürdürmek için üretime son sürat devam ediyor. Ürünleri kimyasal olmadan ürettiği için rekabet ettiği markalardan daha gelişmiş bir konumda bulunmaktadır.

Türkiye genelinde üretici firmalar arasında ISO 500 ‘e girmek, ihracat payı %50’nin üzerinde koruyarak ülke ekonomisine katkı sağlamak ve Fersan’ı gelecek nesillere taşımak. Önce İnsan”” anlayışı ile gıda sektöründe kendi kategorisinde lider, müşteri odaklı, inovatif ve öncü bir firma olarak kaliteli ürünler üretmek, teknolojiyi sürekli yenilemek ve sürdürülebilirlik ilkelerini benimsemek firmanın temel amaçlarındandır.

İlklerin öncüsü olarak inovatif bakış açısıyla sektöre yön vermeye devam ediyor. Birçok ürün ile birlikte Jalapeño Biber Turşusunu da Türkiye’de ilk kez üretip pazara ilk sunan marka olmaktadır. 40 yılı aşkın süredir Kemalpaşa’da bulunan tek fabrika sirke ve sirke grupları ve turşu üretim hatları bulunmaktadır. Üretimin %40’ını ihracata, %60’ını da iç piyasaya veriyor. İç piyasa gücü ile ihracat ağlarını genişletmeye devam etmektedir.

KÜLTÜR

ÇALIŞAN GÖRÜŞLERİ

Kültür

+70

OLANAKLAR / YAN HAKLAR

Profesyonel Gelişim İmkanları

+70

Ofis Olanakları

+70

Çeşitlilik

+70

Ücret, Yan Haklar ve Emeklilik

+70

Sağlıklı Yaşam ve Sağlık Sigortası

+70

Çocuk Bakımı ve Ebeveyn İzni Yardımları

+70

+70

Tatil ve İzin

ÇALIŞAN DENEYİMİ

Q.

Add a Title

Add a Title

Add a Title

Add paragraph text. Click “Edit Text” to customize this theme across your site. You can update and reuse text themes.

A.

"undefined" Çalışan Deneyimini sunan çok mutlu bir şirkete katılmak ister misiniz?

İŞ İLANLARINI GÖRÜN

Nasıl Kutladılar